Diversey Clax DS Desotherm 3ZP13 20kg Fertőtlenítő mosópor kórházak számára

Diversey Clax DS Desotherm 3ZP13 20kg Fertőtlenítő mosópor kórházak számára

Diversey Clax DS Desotherm 3ZP13 20kg Fertőtlenítő mosópor kórházak számára
Gyártó: Diversey higiénia Diversey termékek
Típus: 100859276
Elérhetőség: Kiszállítás 2-3 napon belül
27.630 Ft+Áfa
Bruttó:35.090Ft
Menny.:      - VAGY -    Kedvencekhez adom
cikkszám100859276 Kórházi mosópor.Tökéletes teljesítmény a szennyeződések széles skálája ellen - Kitűnő fehérséget biztosít, megelőzi a szürkülést

Clax DS Desotherm 3ZP13

Diversey főmosószer .Textilhigiéniai termék

 

Vér- és fehérjeoldó, kemotermikus fertőtlenítő mosópor kórházak számára

 

A Clax DS Desotherm egy fertőtlenítő hatású főmosószer, mely elsősorban ipari és kereskedelmi mosodák számára lett kifejlesztve. Automata- és kézi adagolással is alkalmazható, bármilyen vízkeménység mellett. Kórházi és egyéb egészségügyi textíliák, szállodák textíliái, éttermi ruhaneműk és munkaruhák, valamint bármilyen fehér színű, vagy színtartós pamut, vagy műszálas textília fertőtlenítő mosására alkalmazható.

 

Legfontosabb tulajdonságok

A Clax DS Desotherm egy enzimtartalmú, fertőtlenítő hatású mosópor, mely felületaktív anyagok, vízkeménységet szabályozó hatóanyagok, valamint szürkülés-, illetve rozsdásodásgátló összetevők hatékony keveréke, így akár már 40°C-on is hatékony fehérítő hatással rendelkezik, így kitűnően alkalmas akár olajos/zsíros, vagy szemcsés szennyeződések eltávolítására.

A legtöbb vízkeménység mellett használható, a hatékonyság csökkenése nélkül.

A Clax DS Desotherm bizonyítottan hatékony fertőtlenítő hatással rendelkezik 40 °C-os vagy ennél magasabb hőmérsékleten.

 

Kórházi és egyéb egészségügyi textíliák, szállodák textíliái, éttermi ruhaneműk és munkaruhák, valamint bármilyen fehér színű, vagy színtartós pamut, vagy műszálas textília fertőtlenítő mosására alkalmazható.

 

Antimikrobiális spektrum: baktericid (MRSA), szelektív virucid (parvovírus) Előnyök - Tökéletes teljesítmény a szennyeződések széles skálája ellen - Kitűnő fehérséget biztosít, megelőzi a szürkülést - Alkalmas közepes hőmérsékletű fehérítésre (min. szövetkárosodás) - Hatékony a fehérje-alapú szennyeződések ellen (pl. vér, ételnyomok) - Megelőzi a mosógép alkatrészeinek rozsdásodását - 40 °C-on, vagy ennél magasabb hőmérsékleten is hatékony fehérítő hatással rendelkezik

Diversey
A Diversey a világ vezető vállalata a tisztítással, higiéniával és fertőtlenítéssel kapcsolatos megoldások területén. Jelentős tapasztalattal rendelkezünk valamennyi szektorban, beleértve az étel- és italipart, a szállodaipart, az épülettisztítást, a kiskereskedelmet és a kórházakat is.
Szállítási adatok Eladási egység
Fogyasztói egység 1
Nettó tömeg 20 Kg
Szállítási adatok Karton egység
Fogyasztói egység 1
Bruttó tömeg 20,10 Kg 
Letölthető adatlapok   
         
 

 

Írja meg véleményét

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot: