LUCART Econatural 216 TI Környezetbarát adagolós hajtogatott szalvéta 40cs.

LUCART Econatural 216 TI Környezetbarát adagolós hajtogatott szalvéta 40cs.

Gyártó: Lucart Professional , Lucart Group
Típus: 832324
Elérhetőség: Kiszállítás 7 napon belül
Ár: 11.001Ft
Nettó: 8.662Ft
Menny.:  
   - VAGY -   
Termékkód 832324A 16x24 cm-es prémium minőségű öko adagolós szalvéta trendi Think Natural nyomtatással.Eu.ökocímkével rendelkezik.
Lapszám /Csomag 150 lap
Lap méret 16,4x24 cm
Rétegek száma  2
Szín
Természetes szín
A papír anyagára jellemző világos, Havanna barna szín az üdítős dobozokban található fehérítettlen cellulóz rostoknak köszönhető, így az megőrzi a fa természetes színét.
 
A Lucart Group által megbízott piackutatási eredmények szerint a fogyasztók ökológiai értékeik és esztétikus megjelenéseik miatt választják az Lucart Professional EcoNatural termékeit.
Dombornyomás /Nyomtatás Igen. Think Natural 
Szállítási adatok Fogyasztó egység
Csomag/Karton 40
Csomagoló anyag papír/papír karton
Bruttó tömeg -
Szállítási adatok Eladási egység
Karton   1
Karton tömeg   kg /+- 
Jellemzők   
Alapanyag                      
A Lucart Professional  a TETRAPAK kartondobozokat hasznosítja újra. Alkotóelemeire bontja és a cellulóz rostokból hozza létre a papír alapanyagául szolgáló  Fiberpack® alapanyagot.
Minőség
Prémium
 
A prémium termékek által kínált szakítószilárdság, nedvszívóképesség és puhaság és a minősítéssel rendelkező termékek jelentette biztonság egy termékben.
Termékleírás  

EcoNatural              

Száraz élelmiszerrel való érintkezésre alkalmas
 
100% -ban fenntartható és ökológiai papír.
 
Egyedi szalvéta logozás lehetséges !
 
Az innovatív gyártási folyamat tiszta, és hulladékmentes technológiát használ: köszönhetően annak a mechanikai folyamatnak, amely az emberre és környezetre káros anyagok felhasználása nélkül választja el egymástól a üdítős dobozokban található cellulóz rostokat, műanyagot és alumíniumot.

Ökocímke és tanúsítványok

 

Uniós ökocímke Az EcoNatural termékek csomagolásán az uniós ökocímke is megtalálható, amely jelzi, hogy a termék teljes életciklusa során megfelel az Európai Unió országaiban elfogadott közös, szigorú környezetvédelmi előírásoknak mind csökkentett vízszennyezés, csökkentett légszennyezés, mind az üvegházhatást okozó gázok csökkentett kibocsátása mind az alacsony energiafogyasztás terén.

 
Ez a címke garantálja a fogyasztóknak a termék kiváló környezeti tulajdonságait és a magas minőségét.
 
 
FIBERPACK®
A Fiberpack® kartondobozokban található cellulózrostok újrafelhasználásával előállított alapanyag által jelentett minőség. 
A Fiberpack® a Lucart és a Tetra Pak® együttműködésével létrejött környezetvédelmi és technológiai 
 
Az EcoNatural termékek elnyerték az újrahasznosított papírtermékeknek adható FSC® Recycled tanúsítványt. Az FSC egy olyan nem kormányzati szervezet, amely az erdészeti erőforrások felelős használatát támogatja.

L-ONE Adagoló rendszer

brossúra

Gyártó  
Lucart Professional                   
A Lucart Professional intelligens megoldásaival és folyamatos kihívás keresésével az innováció fogalmát forradalmasító valódi fenntarthatóságot visz az üzleti életbe.
Vállalat
Az olaszországi Pasquini család által 1953-ban alapított Lucart piacvezető európai vállalat, amely papír higiéniai termékeket gyárt.
 
A Lucart 2017-ben a papírgyártásban
54 százalékban már újrahasznosított anyagokat használt a szűz cellulóz helyett.Termelési kapacitása meghaladja az évi 360 000 tonna papírt.
 
1998-ban Olaszországban  a Lucart volt az első vállalat, amely megszerezte az ökológiai minőséget tanúsító közösségi védjegyet, az EU ökocímkét, úgy 2018-ban Magyarországon is az elsők, amely EU ökocímkével, „EcoLabel”-lel ellátott  papírtermékeket készít.
 
Az uniós ökocímkén kívül a gyár egyes termékei FSC® és PEFC tanúsítvánnyal rendelkezik. 
Letölthető  
                   

 

Írja meg véleményét

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:View Mobile / Standard