CIF Általános felülettisztítószer 5L. CIF Prof. Brilliance Ocean

CIF Általános felülettisztítószer 5L. CIF Prof. Brilliance Ocean

Gyártó: Diversey Higiénia
Típus: 7518641
Elérhetőség: Kiszállítás 2-3 napon belül
Ár: 3.029Ft
Nettó: 2.385Ft
Menny.:  
   - VAGY -   
Cikkszám:7518641 Minden vízálló felület tisztítására ajánlott.Kellemes, friss óceán illattal.
Teljes leírás  
CIF Prof. Brilliance Ocean
Általános tisztítószer- A Cif Professional Brilliance Ocean gyors hatású általános tisztítószer, mely elsősorban nagyobb felületek, például fürdőszoba-, és konyhapadlók, csempék, illetve más mosható felületek mindennapos tisztítására alkalmas. Használható lakkmentes járófelületek, oldalfalak, kerámiák, laminált és műanyag felületek, illetve valamennyi vízálló felület tiszításához. Hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket, friss illatot hagy maga után és ragyogó felületet biztosít a padlók és más mosható felületek számára.
 
Előnyök • Hatékonyan és gyorsan tisztít • Ragyogó felületeket teremt • Kellemes, friss óceán illatot hagy maga után Használati útmutató Cif Professional Brilliance Ocean hígítva és hígítás nélkül is alkalmazható. Tömény alkalmazás esetén öntsön egy kevés tisztítószert egy nedves törlőkendőre, de használhatja közvetlenül a felületen is.
 
Hígításkor adagoljon 60 ml Brilliance-t 5 liter oldat készítéséhez.
Spray flakonból közvetlenül-, esetleg vödörből mop, vagy szivacs segítségével vigye fel a terméket a tisztítandó felületre.
A szert hagyja a felületre rászáradni, vagy egy tiszta moppal vagy törlőkendővel törölje szárazra azt. Az élelmiszerrel érintkező felületek kivételével, a szert nem szükséges leöblíteni
Diversey
A Diversey a világ vezető vállalata a tisztítással, higiéniával és fertőtlenítéssel kapcsolatos megoldások területén. Jelentős tapasztalattal rendelkezünk valamennyi szektorban, beleértve az étel- és italipart, a szállodaipart, az épülettisztítást, a kiskereskedelmet és a kórházakat is.
Szállítási adatok Eladási egység
Fogyasztói egység 1x5L
Bruttó tömeg 5,25 Kg
Szállítási adatok Karton egység
Fogyasztói egység 2x5L
Bruttó tömeg 2x5,25 Kg+papír karton 
Letölthető adatlapok   
         
 

 

Írja meg véleményét

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:View Mobile / Standard