Lucart EcoNatural HT Környezetbarát kéztörlő adagoló fekete

Lucart EcoNatural HT Környezetbarát kéztörlő adagoló fekete

Lucart EcoNatural HT Környezetbarát kéztörlő adagoló fekete
Gyártó: Lucart Professional , Lucart Group
Típus: 892343
Elérhetőség: Kiszállítás 7 napon belül
7.516 Ft+Áfa
Bruttó:9.545Ft
Menny.:      - VAGY -    Kedvencekhez adom
Termékkód 892343 AL.PE® új környezetbarát termékek. Az EcoNatural forradalmian új PAPÍR + ADAGOLÓ termékcsaládja új életre kelti a használt TETRAPAK kartondobozokat.
Magasság 40 cm
Szélesség 29 cm
Hossz 13 cm
Szín Fekete
Kompatibilis termékek Lucart Professional hajtogatott kéztörlők
Szállítási adatok Eladási egység
Darab 1
Jellemzők   
Alapanyag                      
A Lucart Professional  a TETRAPAK kartondobozokat hasznosítja újra. 
 
Egy innovatív technológia alkalmazásával a Lucart az italos kartondobozokat alkotóelemeire bontja a cellulóz rostokból hozza létre a papír alapanyagául szolgáló Fiberpack® alapanyagot az alumíniumból és polietilénből pedig az adagolók előállításához használt Al.Pe.® anyag készül.
 
Minőség
               Prémium
EcoNatural  

   

100% -ban fenntartható és ökológiai termékek
 
Az innovatív gyártási folyamat tiszta, és hulladékmentes technológiát használ: köszönhetően annak a mechanikai folyamatnak, amely az emberre és környezetre káros anyagok felhasználása nélkül választja el egymástól a üdítős dobozokban található cellulóz rostokat, műanyagot és alumíniumot.
 

Ökocímke és tanúsítványok

Uniós ökocímke Az EcoNatural termékek csomagolásán az uniós ökocímke is megtalálható, amely jelzi, hogy a termék teljes életciklusa során megfelel az Európai Unió országaiban elfogadott közös, szigorú környezetvédelmi előírásoknak mind csökkentett vízszennyezés, csökkentett légszennyezés, mind az üvegházhatást okozó gázok csökkentett kibocsátása mind az alacsony energiafogyasztás terén.

 
Ez a címke garantálja a fogyasztóknak a termék kiváló környezeti tulajdonságait és a magas minőségét.
 
 
FIBERPACK®
A Fiberpack® kartondobozokban található cellulózrostok újrafelhasználásával előállított alapanyag által jelentett minőség. 
A Fiberpack® a Lucart és a Tetra Pak® együttműködésével létrejött környezetvédelmi és technológiai 
 
Az EcoNatural termékek elnyerték az újrahasznosított papírtermékeknek adható FSC® Recycled tanúsítványt. Az FSC egy olyan nem kormányzati szervezet, amely az erdészeti erőforrások felelős használatát támogatja.
Gyártó  
Lucart Professional                   
A Lucart Professional intelligens megoldásaival és folyamatos kihívás keresésével az innováció fogalmát forradalmasító valódi fenntarthatóságot visz az üzleti életbe.
Vállalat
Az olaszországi Pasquini család által 1953-ban alapított Lucart piacvezető európai vállalat, amely papír higiéniai termékeket gyárt.
 
A Lucart 2017-ben a papírgyártásban
54 százalékban már újrahasznosított anyagokat használt a szűz cellulóz helyett.Termelési kapacitása meghaladja az évi 360 000 tonna papírt.
 
1998-ban Olaszországban  a Lucart volt az első vállalat, amely megszerezte az ökológiai minőséget tanúsító közösségi védjegyet, az EU ökocímkét, úgy 2018-ban Magyarországon is az elsők, amely EU ökocímkével, „EcoLabel”-lel ellátott  papírtermékeket készít.
 
Az uniós ökocímkén kívül a gyár egyes termékei FSC® és PEFC tanúsítvánnyal rendelkezik. 
Letölthető  
                  

 

Írja meg véleményét

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot: